Universiteter i og rundt London

London er en av verdens aller beste byer for høyere / videre utdanning. Her finner man universiteter og læresteder som passer de fleste studieretninger og studenter.

London er en av verdens beste universitetsbyer - iallefall hvis man ser på antall annerkjente universiteter over de beste i verden. I tillegg til at det finnes muligheter til videre utdanning innen det meste, er jo ikke London en dårlig by å tilbringe studietiden.

Er det verdt pengene? Skolepengene og bo-utgiftene blir en enorm utgift

Hvis man først skal investere i videre utdanning i utlandet og London må man være beredt på å yte maks, ikke bare er det stor konkurranse og til tider knallharde forelesninger og innleveringer, det er en såpass stor investering via skolepenger og utgifter at man gjør seg selv en stor bjøretjeneste med å ikke gi alt man har.

Seks av ti studenter som vi pratet med før 2015/16 skoleåret mente at kronekursen og skolepengene var det mest negative med å ta utdanningen her i London, og det er ikke til å skyve under en stol - det er svindyrt!

Sjekk om universitetet og studieretningen er godkjent av Statens Lånekasse

Hvis man er avhengig av stipend/studielån bør man sjekke om studieretningen og skolen er godkjent for støtte fra lånekassen. I tillegg til dette bør man sjekke om man kan bruke utdanningen direkte i Norge etter man er ferdig, noen studieretninger og fag følger spesielle regler for bruk utenfor studielandet.

Sjekk med andre studenter og bekjente

Hvis man har bestemt seg for å ta hele eller deler av studietiden på et av Londons mange universiteter bør man sjekke med andre studenter om hvordan opplevelsen var. Dette kan gjøres via våre facebooksider, spørre direkte på universitetets norske facebooksider (mange av de mest populære universitetene for nordmenn har dette), eller ta kontakt med ANSA.

2 Resultat - Viser 1 - 2  
 
Ordne 
 
Grove house campus for University of Roehampton
Roehampton University
en favoritt blant nordmenn
 

Hemmelig innhold! Disse sidene har innhold som kun er synlig for innloggede medlemmer.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2