NORA - Nettverksklubb for jenter i London

Medlemmene i NORA er norske jenter, både yrkesaktive og studenter, som møtes en gang i måneden for nettverkskaping og sosialisering.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

NORA ble opprettet i 1993, og har faste møter den andre tirsdagen hver måned i tillegg til et veldig populært julebord. Det er et lite årlig beløp på £25 per år for å være medlem, eller så kan man betale £10 per møte, dette blir trukket ifra hvis du ønsker å bli fullt medlem ved en senere anledning.

Fin mulighet til å utvide eller starte nettverket i byen

Med 13 sosiale sammenkomster per år, så er er det alltids et treff du kan ta del i. Hvis du akkurat har flyttet til byen så er dette en fantastisk fin mulighet å komme i kontakt med andre nordmenn for å starte din sosiale sirkel. For de som allerede bor her, så er dette en ypperlig mulighet ikke bare for å treffe andre norske som bor her, men også å knytte kontakten innen samme område som du studerer eller jobber med. I motsetning til Nordmenn i London (Norlon) nettverket som er for alle aldre og kjønn, er denne klubben begrenset i hovedsak for jenter og kvinner.

I tillegg til de allerede nevnte treffene, så vil du også motta spesielle tilbud og fordeler tilsendt regelmessig via e-post, du kan finne mer informasjon på bloggen til Nora og på facebookgruppen.

I spesielt utvalgte lokaler i sentrale London

Treffene til NORA holdes i spesielt utvalgte lokaler, gjerne lokaler som serverer mat/drikke fra hjemlandet, som har sentral eller godt tilknyttet transport muligheter. Møtene finner som nevnt sted på andre tirsdagen i måneden, med møtestart rundt klokken syv på kvelden.

Klubben stiller ofte med litt god drikke og det er som regel noen rabattpriser i baren i tillegg til dette.