Framtidens Ledere

Hvem blir den neste store innen det de driver med? Vi er så heldige at vi omgås med mange gode kandidater i tillegg til bedrifter og universiteter (og selvfølgelig tips fra dere) som kjenner igjen det lille ekstra hos studenter, artister, forfattere osv. som kommer til å nå langt, slik at vi kan dele disse personenes tips og råd om hvordan de blir lagt merke til, deres framtidsplaner og drømmer, og selvfølgelig om livet generelt i London.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

En av fordelene med å være i London, uansett om man er student eller i jobb, artist eller musiker - dette er virkelig en by hvor man kan bli lagt merke til, og det selv om byen er et par ganger større enn Norge når det kommer til folketall og konkurranse innen de fleste felt.

Denne artiklen har innhold nederst som kun er tilgjengelig for medlemmer som er logget inn (det er gratis og har mange fordeler).

Ekstra Innhold for Medlemmer

Hva er framtidens ledere?

Dette er et lite initiativ vi har satt igang for å skape litt ekstra motivasjon blant oss som er i London for komme lengere med det vi holder på med, i tillegg er det også mange bedrifter og rekruterere som kontakter oss med jevnlige mellomrom for å få tips til kandidater for deres roller. Selv om ordet leder ofte viser til en sjef i et firma, er vi litt mer løse med bruken og mener en leder innen sitt felt, det kan være den neste klesdesigneren, den neste talspersonen for en sak som han eller henne brenner for eller rett og slett god til å synge.

I løpet av året skal vi samle sammen penger til et "mini-stipend" som vil bli tildelt en av personene som er med i vår artikkelserie.

Våre tips til framtiden

Først må det sies at framtiden allerede er nå! Vi startet med denne serien i 2013, hvor vi har fulgt med og intervjuet for lenge siden. Flere av de vi har pratete med er allerede blitt headhuntet til forskjellige jobber i inn-(Englang) og utland (hjemme i Norge).

Maria snakket med Renee utenfor Scandinavia Kitchen kafeen
I denne utgaven av fremtidens ledere har vi snakket med Business-studenten Renée Mari Salamonsen som studerer ved Hult International...

Tips oss om en leder

Vi har mottatt mange tips om noen som skiller seg ut og ved flere av tilfellene kjenner vi noen som kan gi oss enda mer bakgrunnsinformasjon. Man må være logget inn for å kunne nominere den neste superstjernen! (Det er gratis å registrere seg og benytte Nordmenn i London).

"Hei
Jeg vil tipse dere om en venninne av meg, som jeg synes passer så bra inn i spalten deres om fremtidens ledere! Hun heter 'KARI NORDMANN' (Vi skjuler navnet da dette er personen som kommer i vår neste artikkel), er snart 22 år, og studerer Business Management and Retail Marketing på Roehampton University. 'Kari' har allerede en imponerende CV for alderen sin, og er en stor inspirasjon for mange rundt seg! I tillegg til studiene har hun to jobber - hos Across the Pond og Econa. Her er hun administrator, og en stor ambassadør for studier i London. Hun har videre hatt internship hos Haymarket Media Group."

Denne listingen har innhold som kun er tilgjengelig for innloggede brukere:-/ Logg inn for å vise innholdet!

Ikke registrert?
Registrer deg nå for tilgang til mer innhold og full funksjonalitet
Eller registrer deg via din sosiale konto