Rail Card
Togkort for billigere togreiser i England

Hvis man er mellom 16 og 25 år som skal eller har lyst til å oppleve nye steder utenfor London, da er dette kortet en nødvendighet (33% rabatt i ett år). Det er også egne kort for venner og familie, pensjonister, funksjonshemmede og par.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Med Rail Card kan man spare svært mye penger hvis man skal reise litt rundt i Storbritannia (kortet gjelder faktisk på vanlig rutetog som går forbi flyplasser også). Man får 1/3 av billettprisen i rabatt hver gang man bestiller billetter i et helt år, og alt for £30.

Hvordan fungerer kortet?

Når man bestiller togbilletter (både over disk, maskin og internett) kan man gi beskjed at man har rail card og rabatten blir automatisk tatt av beløpet man skal betale. Kortet er gyldig i ett år fra datoen man får verifisert alderen og kortsøknaden godkjent (enkel og rask søknadsprosess). Det er ikke verdt å forsøke å jukse med disse kortene da boten man får for å bli tatt med falsk kort eller å ha kjøpt billett uten kort, er ganske stor.

16-25 Rail Card

Det er med dette kortet man kan spare mest, så hvis man er heldig nok til å kvalifisere med å være mellom 16 og 25 år bør man bestille et slikt kort for store besparelser på togreiser.

Prisen for ett år er £30. Kortet er gyldig til å bruke på Standard Anytime, Off-Peak, Standard Advanced og First Class Advanced billetter

Kjøp 16-25 Rail Card nå!

To sammen ("Two Together") Rail Card

Dette kortet er for to voksne (over 16 år) som reiser sammen, rabatten er den samme som 16-25 kortet, altså 1/3 av prisen på reisene.

Prisen er £30 for ett år. Kortet er gyldig til å bruke på First Class Anytime, Off-Peak og forhåndsbestilte billetter.

Kjøp Two Together Rail Card nå!

Hvordan søker man på Rail Card?

  1. Opprett en konto på den siden under kortet du skal søke og legg til dine detaljer
  2. Legg ved kopi av aldersbevis i søknaden
  3. Last opp bilde til kortet
  4. Betal £30 for ett år eller £70 for tre år