Kjøpe snus i London og England

Det er dessverre ikke så enkelt å kjøpe snus her i London (og England generelt), men det finnes håp for de av oss som er gått fri og vi har tipsene når det kommer til snuskvote, om det selges snus på flyplassene i England og "hemmelige" tips rundt hvor man kan få tak i snus.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Snuser du og skal til London? Da bør du lese denne artikkelen så du ikke blir fri for snus uten at du vil! Det er nemlig ikke lov å selge snus i England!

Denne artiklen har innhold nederst som kun er tilgjengelig for medlemmer som er logget inn (det er gratis og har mange fordeler).

Ekstra Innhold for Medlemmer

Snuskvote: Hvor mye snus kan man ta med fra Norge til England og London?

Man kan ta med til personlig bruk, noe som betyr at man kan ta med ganske mye uten at det skaper problemer (av erfaring kan dette være så mye som 60 bokser! Vi bor her så det er for lengere opphold), men det er verdt å sjekke på taxfree butikken som man kjøper fra for å være på den sikre siden.

Selger de snus på flyplassene?

Nei. Samme salgs-forbudsregel gjelder her som ved andre utsalgssteder i England og hovedstaden.

Kjøpe snus i London

Som nevnt ovenfor er det det restriksjoner mot å selge våt-tobakk, som snus er, dermed er det ikke lovlig å selge snus. Men, det finnes et par muligheter:

  • Spør i Nordmenn i London gruppen på facebook (Det er alltid! noen som har et par bokser å selge/gi bort)
  • Logg inn for mer informasjon rundt dette nederst i artikkelen:-)

Bestille snus på internett til England og London

Det finnes utallige nettsider som selger snus fra utlandet til levering i hele Europa. Vi har testet en del av disse med blandet suksess, men den som ser ut til å fungere best er https://www.snusline.com/ leveringstid er som regel rundt 10 dager til London.

Er det ulovlig/lov å bestille snus på nett?

Det er ikke ulovlig å bestille snus online, men man må som regel betale moms og toll hvis forsendingen blir stoppet i tollen. For en forsending på 10 bokser ble dette £70 (dessverre erfart dette selv).

Snusen man kjøper over nett er vanlige merkevarer men har som regel innholdbeskrivelse og helseadvarsler på andre språk (dette på grunn av at snusen er produsert og ment for salg i andre land).

Denne listingen har innhold som kun er tilgjengelig for innloggede brukere:-/ Logg inn for å vise innholdet!

Ikke registrert?
Registrer deg nå for tilgang til mer innhold og full funksjonalitet
Eller registrer deg via din sosiale konto