London Passet
Kort som gir gratis inngang uten kø!

Med London Passet kan du spare flere tusen kroner på sightseeingen din i London. I tillegg til dette så slipper du kø ved billettkjøp og rask inngang ved flere attraksjoner.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Hvis man har planlagt en dag til sightseeing og har planlagt å besøke de mest populære og beste attraksjonene / severdighetene i London, da kan man spare veldig mye tid og penger med p kjøpe ett slikt pass.

Hva er egentlig London Pass?

London Pass er et elektronisk kort som man kjøper for 24 eller 48 timer, og med dette kortet får man gratis inngang til mange av de mest kjente severdighetene og attraksjonene her i byen. Det er mange fordeler med dette, blant annet slipper man å stå i kø for å kjøpe billetter ved hver enkelt stopp. Ved flere av de mest populære stedene kan man gå forbi den vanlige køen for å slippe enda mer kø.

Pris, Alternativer og Besparelse

Bllett: Pris:
1 dag, voksen £52
1 dag, barn £35
2 dager, voksen £71
2 dager, barn £52
3 dager, voksen £85
3 dager, barn £59
6 dager, voksen £116
6 dager, barn £80

Kjøp nå!

Kortet er tilgjengelig som 1, 2, 3 og 6 dagers pass, stiger gradvis etter varigheten.

Man kan spare veldig mye penger

Man trenger faktisk ikke bruke kortet for mye før man faktisk starter sparingen:

1 dagskort: Man kan starte sparingen allerede på den tredje attraksjonen. Eks: London Bridge Experience, Thames Cruice og Tower of London koster ordinært £64, og dagskortet koster kun £52.

2 dagerskort: Ved å besøke 6 steder kan man spare over 750kr per person! Besøker du enda flere blir besparelsen mye større.

3 dagerskort: Besøker man 3 attraksjoner per dag vil man kunne spare over 1200kr!

6 dagerskort: Kostnaden for sightseeing er kun £19 per dag og man kan besøke så mange man klarer, og alt til prisen som er mindre enn London Bridge Experience, London Zoo og Tower of London.

Det er viktig å merke seg at passet er gyldig en kalender dag, så hvis du aktiverer kortet klokken 16.00, så er det kun gyldig til midnatt den dagen!

Hva er inkludert i London Passet?

I tillegg til gratis inngang til over 60 attraksjoner, så får man:

  • Kø-prioritet ved flere steder
  • Kan velge valgfrit med / uten oysterkort
  • Gratis guidebok (160+ sider)
  • 20 eksklusive rabatter og tilbud

Utforsk alle:

Du kan også sjekke ut våre London Tips, Guiden eller reiseråd-seksjonen for enda mer informasjon.

Veldig enkel i bruk

Det er svært enkelt å bruke dette kortet, alt man trenger å gjøre er å vise passet i inngangen eller billettkontoret på stedet du skal inn (må være inkludert i listen til London Pass), de vil skanne kortet gjennom en egen kortleser og du slipper inn.

  • Kortet er gyldig for så lang periode som du kjøper (1, 2, 3, eller 6 dager), og er gyldig fra første dagen og de neste dagene for så mange dager du kjøpte kortet for.
  • Kortet aktiveres ved første attraksjon og hvis du har valgt dato ved kjøp av kortet, vil ikke kortet være aktiv før denne datoen.
  • Ett kort kan kjøpes inntil 12 måneder før bruk.
  • Kortet gjelder for en kalenderdag, så hvis du ikke aktiverer kortet før klokken 16.00, så er det kun gyldig til midnatt samme dag.

Kjøp nå!

Kart over severdigheter, attraksjoner og landemerker inkludert i LondonPasset