Hotell + fly pakkeløsninger til London
Sjelden at det lønner seg

Pakkeløsninger med hotell og fly er veldig populært til charterferier eller som "på-sparket" reiser til syden. Til London og England er det sjelden at denne kombinasjonen av reisepakker lønner seg.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Hvis man vurderer å reise til London for aller første gang og ser etter reiser til London som inkluderer fly og hotell kan man fort bli litt skremt over hvor dyrt det er. London er kjent som å være et lett tilgjengelig alternativ for storbyferie til en rimelig pris, men hvis man søker på nett for forskjellige reisepakker som inkluderer alt finner man ut at det ikke er så billig.

Gjør det selv er som regel bedre

Ved mange anledninger er det enklere å bestille pakkeløsninger, men når det kommer til fly/hotell, så er det like greit å gjøre dette utenom reisebyråer. For det første får man mye større rom til å velge hvilken flyplass man reiser fra i Norge og hvilken flyplass man reiser til i London, for det andre har man mulighet til å velge billigere flyselskaper (eks. RyanAir).

Hvor mye koster det med fly og hotell pakker?

Prisen varierer veldig, men man kan være heldig og finne bra priser. For eksempel ved noen tester på reiser fra Oslo til London ligger prisene mellom £120 - £250 / 1200kr - 2500kr per person for en natt i hotell. Ved flere netter blir det selvfølgelig dyrere.

Bestiller man tidlig har man best sjanse for å spare penger

Det er flere nettsteder som tilbyr hotell + flypakker og ved flere tester vi har gjort viser at prisnivået er ganske likt, men utvalget av hotell varierer en del. Hvis man bestiller slike pakketilbud tidlig har man størst sjanse til å få en bra pris.

Beste steder for å bestille fly + hotell til London

Nedenfor er noen av de vi har testet for disse pakkene:

Kanskje heller bestille fly selv, og hotellpakke sammen med noe annet?

Hvis man ikke er komfortabel med å sette sammen hele reisen selv så kan man heller se på pakkeløsninger som inkluderer hotell og noe å gjøre (f.eks en fotballreise, eller kanskje det er en bra konsert man vil se, flere tilbyr pakkeløsninger for konserter og show).