Swingers Minigolf med god drikke i godt selskap

Nas og Louice spiller en runde etter et par pils og drinker
 
3.8
 
0.0 (0)

Dette er det aller siste på utelivsfronten i London hvor man har muligheten til å spille minigolf samtidig som man sosialiserer med gode drinker og noen enkelt å spise.

Les mer...
Åpningstid idag
12:00 - 01:00
Regn med å betale
£15 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
8 Brown’s Buildings, EC3A 8AL - London
 • City
 • øst-London
 

Kontaktinformasjon

Telefon
+442038463222

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
12:00 - 01:00
Mandag
12:00 - 23:00
Tirsdag
12:00 - 24:00
Onsdag
12:00 - 01:00
Torsdag
12:00 - 01:00
Fredag
12:00 - 01:00
Lørdag
12:00 - 01:00
Søndag
12:00 - 23:00
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
 • Jul og Nyttår
 • Sommer
 • Vinter

Bordbestilling

Bordbestilling
Anbefalt (Spesielt Helg / Helligdager)
Hvis man bestiller spilletid på nett sparer man £2 per person. Det er gratis å komme inn til selve lokalet, hvor man kan spise på "street-food" stedene og benytte seg av baren.

Filter

Sted / Bygning
 • Bar
 • Street Food Sted
 • Utested
Passer for
 • Førstegangsreisende
 • Kvinner
 • Londonkjennere
 • Menn
 • Par
 • Utdrikningslag
Norlonfilter
 • Ikke væravhengig
 • Manneparkering
 • Mindre turistete
Har / er
Hipp og Kul
Fasiliteter
Golfbane (9-hull)

Aldersgrense og Dresskode

Aldersgrense
18
Dresskode
Pene Hverdagsklær (Smart Casual)

Prisinformasjon

Prisnivå
££
Pris fra
£15 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Det er gratis å komme inn til selve lokalet, hvor man kan spise på "street-food" stedene og benytte seg av baren.

Vurderinger

Skribentomtaler

1 reviews

Snittrangering 
 
3.8
Verdi for Pengene 
 
4.0  (1)
Mat 
 
4.0  (1)
Drikke 
 
3.5  (1)
Stemning / Atmosfære 
 
3.5  (1)
Snittrangering 
 
3.8
Verdi for Pengene 
 
4.0
Mat 
 
4.0
Drikke 
 
3.5
Stemning / Atmosfære 
 
3.5

Litt stress, men veldig bra

Vi var så heldige at vi fikk besøke Swingers i løpet av de første åpningsdagene så det kan være at det har blitt enda mer populært og at rutinene har blitt endret litt. Man får tildelt en tid man skal spille, noe som er vel og bra, men vi var en gruppe på fire og man fikk tildelt 5 minutter på hvert hull, noe som ble veldig knapt med tid og vi ble bedt flere ganger om å spille raskere (ikke enkelt når man blander amatører, golf og god drikke!:). I ettertid har vi funnet ut at vi skulle heller meldt oss på som to grupper på to, så vi hadde hatt ti minutter for vår gruppe.

Bortsett fra dette var opplevelsen veldig bra med godt utvalg av streetfood fra øst-London og bra utvalg på drikke fronten, spesielt cocktails. En kveld kan fort bli ganske dyr, men det inkluderer golf, god mat og enda bedre drikke så sett under ett så er det ikke så ille.

Var denne omtalen til hjelp? 

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse

Nå er det mulig å spille golf midt i hjertet av City i London (ikke sentrum men litt mer øst hvor bankene osv holder til). Denne nye kombinasjonen kommer til å bli en "hit" blant finansfolkene som jobber i området, men også for oss andre som liker å være litt aktive innimellom alle drinkene.

Prisnivået på drinkene er ganske høye til å være i London men ikke så avskremmende hvis man sammenligner med en vodka-redbull i Norge til 125kr. En 9-hulls runde med golf koster £13 hvis man forhåndsbestiller (noe som er anbefalt) eller £15 hvis man skal kjøpe i døren. Halvparten av billettene/rundene per dag selger i døren og andre halvdelen selges på internett.

1500 kvadratmeter med mini-golf og uteliv inne

Swingers golfklubb ligger ved foten av The Gherkin (en kjent kontorbygning i øst-London ikke så langt fra London Bridge og Liverpool Street stasjonene, noe som gjør at de fleste av oss er i området på våre rundturer.

Selve spillehallen, som tok 18 måneder å fullføre, er blitt satt opp i en gammel krigsbunker mellom Bury Street og St Mary Axe og består av to 9-hulls baner under jorden.

Siste i rekken av alternative utesteder

Det er lenge siden det fantes kun restauranter med mat, eller brune puber med Ale. Nå, spesielt i de siste årene, har det kommet en rekke utrolige, både bra og dårlige, kombinasjoner til storbyen. En populær kombinasjon som ble lansert etter London OL i 2012 er Bordtennis og Bar, hvor Ping er en av de mest populære barene.

Klubbhus, cocktails og street-food

Alt som ligger mot øst i London er kjent for å tenke litt annerledes og kult, Swingers holder seg til denne regelen med å bringe "street-food" inn i sine lokaler. Her kan man spise pizza fra det populære pizzastedet Pizza Pilgrims, burger fra Patty&Bun eller kebab fra Le Bab.

Burger og pizza fra våre topplister

Patty & Bun (burgersted) er på vår toppliste over hamburgersteder i London og startet som en av de mange streetfood stedene i øst-London. Vegg i vegg inne i Swingers ligger også Pizza Pilgrims som er på pizzalisten vår, noe som er et tegn på at de virkelig har gjort mye planlegging og forberedelser om å gjøre golf-opplevelsen så bra som mulig.

Sentralt i lokalet er det et klubbhus på to etasjer som serverer drinker og cocktailer med golf-tema. Som med alle golfbaner finner man også her et bar ved det siste hullet (10th hole). Fairway baren med beliggenhet i starten av banen gjør at man kan få en så bra start som mulig på runden.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

8 Brown’s Buildings
EC3A 8AL
 • City
 • øst-London

Nærmeste tube/tog-stasjon:

 • Aldgate
 • Liverpool Street


Swingers ligger et par steinkast fra Liverpool Street station og hvis man tenker dra hit for et par cocktails, hva med å ta en drink på toppen av Heron Towers i samme slengen, man går forbi her. Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten