Sushi Samba Flott utsikt over London

Toalett med Londons beste utsikt?
 
3.9
 
0.0 (0)

Denne Japan, Peru og Brasil inspirerte restauranten er noe for seg selv: ja maten er gastronomisk, men utsikten er noe for seg selv (noe man betaler for i London Eye). Et besøk hit er absolutt verdt turen, om så bare for en drink i baren.

Les mer...
Åpningstid idag
11:30 - 02:00
Prisnivå
££££
Adresse
Heron Tower, 110 Bishopsgate, EC2N 4AY - London
 • Liverpool Street
 • øst-London
  

Kontaktinformasjon

Telefon
+442036407330

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
11:30 - 02:00
Mandag
11:30 - 01:30
Tirsdag
11:30 - 01:30
Onsdag
11:30 - 02:00
Torsdag
11:30 - 02:00
Fredag
11:30 - 02:00
Lørdag
11:30 - 02:00
Søndag
11:30 - 01:30
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
 • Jul og Nyttår
 • Sommer
 • Vinter

Bordbestilling

Bordbestilling
Anbefalt (Spesielt Helg / Helligdager)
Bordbestilling Telefon
+442036407330
Bordbestilling kan også gjøres via epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bordbestilling kan gjøres inntil 2 måneder på forhånd. For middag på helgedager og bankholidays er det nødvendig å bestille i god tid på forhånd for å ikke bli skuffet.
Det er ikke nødvendig med bordbestilling hvis man bare vil ta en drink i baren.

Filter

Sted / Bygning
 • Bar
 • Eksklusiv Restaurant
 • Restaurant
Passer for
 • Førstegangsreisende
 • Kvinner
 • Londonkjennere
 • Menn
 • Par
 • Romantikk og Date
 • Rullestolbrukere
 • Utdrikningslag
Norlonfilter
 • Dameparkering
 • Ikke væravhengig
Har / er
 • Balkong
 • Berømt / Kjent
 • Rooftop
 • Uteservering
 • Utsikt
Fasiliteter
Heis

Aldersgrense og Dresskode

Aldersgrense
21
I restauranten og på dagtid kan man ta med barn og ungdom før klokken 19:00
Dresskode
Penklær (Smart)
Uformell Eleganse: Med sneakers, flip-flops (ja, folk forsøker faktisk å gå på restaurant med disse), shorts og fotballtrøyer slipper man som regel ikke inn. Det er bedre å gjøre en fin kveld ut av turen hit, med å ta på finstasen.
Med sneakers, flip-flops (ja, folk forsøker faktisk å gå på restaurant med disse), shorts og fotballtrøyer slipper man som regel ikke inn. Det er bedre å gjøre en fin kveld ut av turen hit, med å ta på finstasen.

Prisinformasjon

Prisnivå
££££

Det er som du kanskje regner med: ikke billig å spise her. Men, det er ikke så dyrt som man kanskje skulle tro. Hvis man i tillegg skulle betalt for noe slikt i Norge, ja da kunne de fleste av oss bare håpet på å vinne i Lotto.

Det er retter som koster £1000 (10 000kr) per person, men da det er sushi som det er mest av på menyen kan man sette sammen ganske mye og god mat for £50 - £75 per person ganske enkelt.

Prisen for en flaskeøl er rundt en femmer (pund) og det er absolutt overkommelig hvis man er i godt selskap og har lyst å få sett London fra luften. Cocktailene koster fra £9, og menyen består av mange godsaker som er nydelige.

Matmeny

Vurderinger

Skribentomtaler

1 reviews

Snittrangering 
 
3.9
Verdi for Pengene 
 
4.0  (1)
Mat 
 
4.0  (1)
Drikke 
 
4.0  (1)
Stemning / Atmosfære 
 
3.5  (1)
Snittrangering 
 
3.9
Verdi for Pengene 
 
4.0
Mat 
 
4.0
Drikke 
 
4.0
Stemning / Atmosfære 
 
3.5

Godt alternativ til London Eye og drink opplevelser

Dette er stedet vi benytter (og Duck & Waffle i naboetasjen) når vi skal vise London fra luften, istedenfor London Eye. Her kan man bestemme selv når man skal opp og ned, istedenfor et 45 minutters vindu og mye kø ved pariserhjulet. Hvis man skal spise middag her bør man sette det av som en opplevelse og regne med å bruke noen kroner på middagen, som er veldig bra men vi ble ganske skuffet over at vi fikk anbefalt en rett som inneholdt foie grass, uten av vi fikk opplyst at den inneholdt det (er ikke spesielt enig i prosessen rundt foie grass), bortsett fra dette er opplevelsen, servicen og maten fine-dining stil uten at det føles veldig stivt.

Beste tipset er å benytte Sushi Samba som en cocktail bar, da trenger man ikke bestille bord eller plass på forhånd, men man må bare har fine nok sko (sneakers er ikke bra nok)! Prisene på cocktailsene er helt akseptable med tanke på at man har en enormt bra utsikt over byen.

Var denne omtalen til hjelp? 

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse og bilder

Mest sannsynlig en av de restaurantene som har best utsikt i hele London. Restauranten er plassert i 38. og 39. Etasje på Heron Tower ved Liverpool Street Stasjonen.

Petteri og Christian poserer på balkongen

Kamerautstyr:

Det kan kanskje friste å ta med speilreflekskameraet for å få fantastiske bilder av London, men det er verdt å merke seg at servitørene er svært service-innstilte og hvis de ser at noen med kamera er til bry for andre gjester, så vil man bli bedt om å gå.

Spennende blanding

Interiøret, atmosfæren og maten har en svært eksotisk sammensetning, hvor det er stiler og smaker fra Japan, Peru og Brasil mikset sammen uten at det blir for mye av det ene eller det andre. På menyen er det selvfølgelig sushi som opptar mest plass og som er spesialiteten, men man finner også andre retter hvis dette ikke frister for noen i selskapet.

Ikke sulten, bare tørst

Det er mulig å ta turen opp i 38. etasje selv om man ikke har bordbestilling eller man ikke er sulten. Man kan ta den raske heisen opp og nyte en god cocktail eller en asahi (japansk øl). Selve restauranten består av to etasjer, en hovedrestaurant del og en rooftop bar (går rundt et stooort oransje tre!). Man kan også ta turen til 40ende etasje hvor bar/restauranten Duck & Waffle ligger, det er to separerte steder men er drevet av samme merkevare. Man kan bevege seg fritt i mellom her, men man kan ikke ta med drikke fra den ene til den andre baren.

Her er Christian og Petteri ute på terrassen og poserer for bildet for vårt årlige julebord for fotballgjengen (trykk på linken for å bli med). Foto: Knut E. Henriksen

Dette er et veldig godt alternativ hvis man ikke har lyst til å bruke tid og penger på London Eye for å komme høyt over gatene i London.

Selv toalettet har fantastisk utsikt

Det er ikke ofte vi anbefaler å ta turen på do, men her er det faktisk anbefalt, om ikke annet enn å se på utsikten!

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

Heron Tower, 110 Bishopsgate
EC2N 4AY
 • Liverpool Street
 • øst-London

Nærmeste tube/tog-stasjon:

Liverpool Street

Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten