Tottenham Hotspur (White Hart Lane) Billetter, puber og hotell

Det er magisk å oppleve Tottenham og engelsk fotball generelt!
 
4.0
 
4.6 (2)

Tottenham Hotspur (Spurs) er en av de klubbene i London som har størst fanskare hjemme i Norge. White Hart Lane er en av grunnene til dette, med en intim og historisk stadion som har en svært god atmosfære på hjemmekampene.

Les mer...
Åpningstid idag
09:30 - 17:30
Regn med å betale
£40 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
748 High Rd, N17 0AP - London
 • nord-London
 • Tottenham
 

Kontaktinformasjon

Telefon
+443444995000
Info om nettbutikk
For å slippe moms og høy frakt er det mulig å bestille varer til hotellet man skal bo på i London (sjekk med hotellet først!), så slipper man å stå i kø for supporterbutikkene rundt stadion på kampdagen.

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
09:30 - 17:30
Mandag
09:30 - 17:30
Tirsdag
09:30 - 17:30
Onsdag
09:30 - 17:30
Torsdag
09:30 - 17:30
Fredag
09:30 - 17:30
Lørdag
09:30 - 17:30
Søndag
10:30 - 16:30

På kampdager og kveldskamper holder supporterbutikkene rundt stadionen åpent lengere enn til oppgitte tider.
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
 • Jul og Nyttår
 • Sommer
 • Vinter

Filter

Sted / Bygning
Fotballstadion
Passer for
 • Barn
 • Familien
 • Kvinner
 • Menn
 • Par
Norlonfilter
 • Ikke væravhengig
 • Populært for turister
Har / er
 • Atmosfære
 • Berømt / Kjent

Prisinformasjon

Ekstra Prisinformasjon
Forhåndsbestlilling Nødvendig
Prisnivå
££
Pris fra
£40 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Pris fra (Barn)
£25 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr

Billettinformasjon

Offisiell Videresalgskanal
StubHub (offisiell videresalgskanal for billetter) og Thomas Cook Sport (pakkeløsninger med hotell og billett) er de to eneste offisielle og godkjente videresalgskanalene for kampbilletter til Spurs.

Klubb / stadiondetaljer

Opprettet
1882
Kallenavn
Spurs
Hovedstadion
White Hart Lane
Stadion åpnet
september 04, 1899
Tilskuerkapasitet
36284
Tilleggsstadion
Kapasitet Tilleggsstadion
90000
Ekstra Informasjon Stadion
White Hart Lane har redusert kapasitet i 16/17 sesongen da de skal bygge ny stadion vegg-i-vegg med den nåværende.
I sesongen 2016/17 spiller Tottenham sine Champions League kamper på Wembley stadion og fra 2017/18 sesongen spilles alle kampene her.
Turneringer
 • Europa League (Tidligere UEFA cup)
 • FA Cup
 • Premier League

Vurderinger

Skribentomtaler

1 reviews

Snittrangering 
 
4.0
Verdi for Pengene 
 
4.5  (1)
Stemning / Atmosfære 
 
4.5  (1)
Billetter (Tilgjengelighet / Pris) 
 
3.0  (1)
Snittrangering 
 
4.0
Verdi for Pengene 
 
4.5
Stemning / Atmosfære 
 
4.5
Billetter (Tilgjengelighet / Pris) 
 
3.0

Veldig bra stemning på whl

White Hart Lane er kjent for fantastisk stemning og en av de stadionene med best atmosfære i hele England. Er faktisk en del billigere for billetter til Tottenhamkamper enn til de andre store lagene i London, det selv om stadionen er veldig liten i forhold. Bør oppleves før de flytter til ny og større "superstadion" fra neste sesong (Wembley først, deretter ny storstue i N17)

Var denne omtalen til hjelp? 

Brukeromtaler

2 reviews

Snittrangering 
 
4.6
Verdi for Pengene 
 
4.3  (2)
Stemning / Atmosfære 
 
5.0  (2)
Billetter (Tilgjengelighet / Pris) 
 
4.5  (2)
Snittrangering 
 
4.7
Verdi for Pengene 
 
4.5
Stemning / Atmosfære 
 
5.0
Billetter (Tilgjengelighet / Pris) 
 
4.5

Bedre blir det ikke!

Det går mot slutten for denne fantastiske stadion. Den er blant de mest intime i England hvor fansen er tett opp mot spillet og stemningen blir deretter. Anbefaler alle å oppleve denne før den rives og en ny stadion reises i N17.

Var denne omtalen til hjelp? 
Snittrangering 
 
4.5
Verdi for Pengene 
 
4.0
Stemning / Atmosfære 
 
5.0
Billetter (Tilgjengelighet / Pris) 
 
4.5

Beste stemning i byen!

Med sesongkort er det ingen problem med billetter (bortsett til bortekamper). Stemningen er nok den aller beste i London og topp tre i hele Premier League. Kan bli litt dødt på midtuke cup-kamper med det kommer seg lengere ut i turneringen man kommer.

Var denne omtalen til hjelp? 

Beskrivelse og bilder

Spurs er en av de mest populære klubbene blant nordmenn som følger engelsk fotball, og mange tusen tar turen over til nord-London i løpet av Premier League sesongen.

Offisiell logo for Tottenham Hotspur FC
De nye stadionplanene til et nytt stadionanlegg i nord-London har fått omtale over hele verden og kommer til å gi det slitne området et enormt løft. Bilde: Tottenham New Scheme

Tottenham puber for kampdag på White Hart Lane

De aller fleste pubene i Tottenham, Bruce Grove og områdene rundt, er satt av til hjemmefansen. Hvis man er bortesupporter må man benytte seg av utvalgte puber, disse er vanligvis Harringay Irish Centre og Elmhurst (Status som bortepub avhenger av hvem Spurs spiller mot, f.eks mot Arsenal vil disse være dedikert til Tottenhamfansen.

De mest populære pubene for norske fans er Bricklayers og Bell and Hare. Begge disse pubene ligger et par minutts gange fra stadionen og et par ekstra minutter fra togstasjonen.

Tottenham stadion og område

Tottenham spiller sine hjemmekamper på White Hart Lane stadion som ligger i nord-London, nærmere bestemt Tottenham (postkode N17). Det nåværende stadionanlegget har kapasitet på rett over 36 000 tilskuere, noe som er svært lite hvis man sammenligner med de større anleggene i Premier League.

Selv om området Tottenham ikke er kjent for å være det vakreste eller "snilleste", så er det på kampdag en svært god og ekte fotball atmosfære (og veldig trygt!). Det finnes mange gode kampdagspuber som blir flittig brukt at fansen både før og etter kamp.

Omvisninger på White Hart Lane og Wembley

For de som ønsker å oppleve hvordan det ser ut på innsiden av stadionene som Tottenham spiller på, bør man være kjapp, for etter 2016/17 sesongen stenger og nedrivingen starter. For Wembley kan man bestille omvisning (bestill direkte) eller hvis man skal få med seg andre severdigheter og attraksjoner kan man vurdere et såkalt LondonPass som inkluderer omvisning på Wembley gratis (Kjøp LondonPass direkte).

Ny stadion i 2018

I juli 2015 publiserte klubben nye planer angående nytt stadion anlegg. Disse nye planene inkluderer en kapasitet på over 60 000 tilskuere og gjør stadionanlegget til det største i London, og nest største i resten av England når det kommer til anlegg som blir brukt i ligaspill. I følge disse planene skal stadionen være klar til bruk i 2018.

De nye stadionplanene til et nytt stadionanlegg i nord-London har fått omtale over hele verden og kommer til å gi det slitne området et enormt løft. Bilde: Tottenham New Scheme

Mat utenfor White Hart Lane: Hvor er det best å spise før Tottenham kamper?

Selv om Tottenhamområdet (N17) ikke er Londons beste område, finnes det ganske gode muligheter for å spise god og billig mat (som fotballmat er det absolutt godkjent, for en bedre middag er det et par steder som holder mål). I tillegg til de vi nevner nedenfor, finnes det en stor rekke med "burgervogner" som selger alt fra pølser (type britisk) til dyre hamburgere(i forhold til kvalitet) som egentlig ikke er verdt de £6.50 man må betale. Nedenfor har vi delt opp spisesteder til før og etter kamp. Det er viktig å merke seg at nærmere kampstart/slutt, jo mer kunder er det og det kan være enten lang kø eller restriksjoner om de midlertidig stopper matserveringen.

Frokost i N17-Tottenham (tidlig måltid)

Hvis man kommer til White Hart Lane tidlig på morgenen (evt. ved tidlig kick-off, kommer rett fra flyplassen, eller rett og slett liker å ha veldig god tid), så er det en del begrensninger på spisesteder og frokostkafeer som er åpen før klokken 10. En av de mest populære stedene er Wetherspoon puben Gilpins Bell (500 meter nord for togstasjonen og bricklayers, 750 meter fra stadionen), et populært valg både blant nordmenn og andre fans (spesielt hvis man ønsker en tidlig øl).

Kommer man via Liverpool street i byen med tog er Hamilton Hall (også dette en Wetherspoon pub) er populært møtested for frokost og øl blant fotballfans. på denne puben er det ofte fotballrestriksjoner på både hvilke fans som kommer inn (hvis det er flere kamper på gang i områdene tilknyttet), om de selger øl.

Lunch / Middag før eller etter Tottenhamkampen

Som nevnt ovenfor, det finnes flust av burgervogner utenfor White Hart Lane. Hvis disse ikke frister er det en noen andre alternativer i Tottenham og Bruce Grove ("rett nedi gata" fra stadion).

En av våre favoritter er San Marco som ligger rett over veien fra Bruce Grove togstasjon. Her får man servert veldig god italiensk mat som man måle seg med de fleste gode italienske restauranter i London. Hvis man tenker å spise her, må man bestille bord på forhånd for å unngå å bli skuffet for at man ikke får plass. Ved de fleste Spurskampene er dette stedet fullbooket i par første timene før og etter kampslutt.

Et godt alternativ til både før eller etter kampen er Ezgi som er et tyrkisk sted som serverer svært gode retter til en ypperlig pris. Restauranten ligger mellom togstasjonen og White Hart Lane stadion, noe som gjør at det er en fordel med å ha bestilt bord på forhånd (dette kan også gjøres personlig ved å gå innom når man kommer til området) hvis man skal spise rett før / etter kampen.

Det frokoststedet som har mest sjarm og som har en høy stjerne blant svært mange Spursfans er Hotspur Cafe. Her serveres det typisk britisk mat (ikke slankekost for å si det slik).

Hvis man kun vil ha noe raskt å spise (og i tillegg er vanvittig billig), er den populære kyllingsjappa, Chick King, et godt valg. Ligger rett mellom togstasjonen og WHL. Det er verdt å merke seg at selv om det er ganske lang kø utenfor, så går det ganske kjapt, da det går mest i kyllingklubber og chips som legges direkte i boksen.

TIPS:To av de mest populære Tottenhampubene, Bell & Hare og Bricklayers, ruller opp med grillmat (les:burgere og delvis tørre burgerbrød) før og etter kampstart (Brick. gjør dette kun når det er fint vær og ved mer populære kamper, men her er det lov å ta med seg mat fra stedene i området rundt).

Hotell ved White Hart Lane

I utgangspunktet er det ikke anbefalt å booke overnatting rundt Tottenham, bortsett hvis man kun er over for kamp og man skal reise tidlig til flyplassen dagen etter (Se vår liste over anbefalte hotell til Tottenhamkamper i London). De fleste nordmenn som er over på kamp bestiller sted å bo rundt sentrum, dette er ofte bedre med tanke på at man får mer ut av Londonturen, i tillegg til at det faktisk ikke er så langt å reise opp og ned til stadionen. I tillegg er det er ikke så mange muligheter for overnatting rundt stadionen. Puben Bell and Hare tilbyr god gammeldags pub-overnatting, noe som kan være et godt alternativ hvis man er på utkikk etter en seng å sove i.

Det er direkte tog til Liverpool Street stasjonen og enkelt å komme seg til både Kings Cross og West End (sentrum av London). Det er her som det oftest er best å bestille overnatting også, noe som gjør at man har muligheten til å få med seg mye av det andre som storbyen har å tilby.

Hvordan kjøpe Tottenham billetter

I og med at klubben er en såpass populær klubb og med så liten stadion, er det faktisk generelt vanskelig å få tak i billetter så fremst man ikke er medlem i klubben. Men det finnes kamper som det er enklere å få billetter til, og andre som det er svært vanskelig/dyrt.

Prosess for vanlig Premier League kamp:

 • De som har sesongkort får sine faste seter og disse blir ikke tilgjengelig for salg (hvis de ikke blir gjort tilgjengelig til videresalg gjennom klubbens offisielle kanal)
 • Billettene er tilgjengelig til de som har betalt medlemskap hos Tottenham Hotspur (mer informasjon lenger ned)
 • Billetter blir tilgjengelig på general sale (hvis noen igjen etter tidligere steg)
 • Hvis du ikke fikk billett gjennom en av stegene ovenfor, er ikke alt håp ute, klubben har en avtale med StubHub hvor sesongkort innehavere kan selge billettene til de kampene de ikke ønsker å bruke.

Offisielle billetter gjennom klubbens salgskanaler

For hjemmekamper er det et vist antall billetter som er sesongkort og ikke tilgjengelig for salg (bortsett hvis ikke de som eier disse ikke skal på kamp og de har blitt "returnert" (Se offisielle overskuddsbilletter). Alle billetter utenom sesongkortene blir deretter først tilgjengelig for de som er medlem av klubben, og disse blir solgt etter første-mann-til-mølla prinsippet, så her gjelder det å forsøke å logge seg på så tidlig som mulig når billettene blir lagt ut for salg for større kamper (se liste lenger ned). Hvis det enda er billetter ledig etter disse to stegene, blir resten lagt ut på "general sale". For å kjøpe disse kreves det som regel at man registrerer seg som gratis medlem på nettsidene når man kjøper.

Offisielle "overskuddsbilletter"

Selv om man ikke fikk billetter igjennom de offisielle kanalene når disse ble først lagt ut, er man ikke helt uten håp. Klubben har et offisielt partnerskap med billett-tjenesten StubHub, hvor de som har sesongkort kan videreselge sine billetter. Det er helt trygt, offisielt og uproblematisk å kjøpe billetter igjennom disse (i motsetning til svartebørs billetter).

Enklere å få billetter til:

 • Cup-kamper som er tidlig i sesongen (lengere ut i turneringen Tottenham kommer, vanskeligere blir det å få billetter)
 • Midtuke-kamper. Disse kampene er det som regel lettere å få billetter til, da det er vanskeligere for supportere fra utlandet å reise over.
 • Mot mindre kjente klubber. Disse kampene har man som regel mulighet til å få tak i billetter så fremst man kjøper i de dagene som de kommer på "general sale".

Vanskeligere/dyrere å få billetter til:

 • Arsenal, Chelsea, Man Utd, Liverpool, West Ham og Man City. Disse kampene er som regel utsolgt med en gang de blir lagt ut for medlemmer, og "svartebørs-" billetter er som regel veldig dyre.
 • Cup-kamper senere i sesongen. Hvis Spurs kommer langt i cupen, så blir billettene vanskeligere å få tak på og hvis det er snakk om en finale eller semi-finale på Wembley, ja da snakker man om 3-4 tusen minimum.

Billetter til bortekamper

Å få oppleve engelskfotball i London er en unik opplevelse, men å sitte blant bortefansen er nesten enda bedre. Her er stemningen konsentrert til 3-5 000 syngende fans som alle gjør sitt for at atmosfæren skal bli bra. Billetter til Tottenhams bortekamper selges kun igjennom klubbens billettservice og man må være medlem for å få tilgang på å få kjøpe disse.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

748 High Rd
N17 0AP
 • nord-London
 • Tottenham

Nærmeste tube/tog-stasjon:

White Hart Lane Station

Hvis man kommer fra vest London eller steder rundt stasjoner til Victoria Line er det som regel raskest å ta tuben til Seven Sisters og enten gå, ta buss eller brukte direkte tog (to stopp og cirka 5 minutter) til White Hart Lane. Hvis man derimot er nærme Liverpool Street Station i øst, er det enkleste alternativet å benytte tog direkte herifra til WHL stasjonen. Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten