London Fotballpakker: Hotell og Kampbilletter
Et godt alternativ hvis man ikke får tak i kampbilletter

Hvis man skal til London på fotballkamp er det rimelig lett å finne hotell til en grei pris, men det kan være verre å få tak på billetter til kamper, spesielt hvis man skal se en av de største lagene, da er det et godt alternativ å kjøpe en fotballpakke som inkluderer begge delene.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Hvis man skal til London er det nesten en nødvendighet å oppleve en skikkelig fotballkamp. Men som de fleste av oss vet , kan det fort bli dyrt og vanskelig å kjøpe kampbilletter. For mange kamper og lag må man være medlem og / eller ha mye lojalitetspoeng på sine medlemsskap.

Godt alternativ for populære kamper

For spesielle kamper og de mest populære lagene i London er det veldig vanskelig å få tak på billetter da de selges ut før de legges ut for vanlig salg (til medlemmer og sesongkort innehavere). Man kan som regel også kjøpe "second hand" billetter (videresolgte), men disse må man være forsiktig med, for det første er det mye svindel og falske billetter (svartebørsbilletter), men i tillegg selges disse til overpris, gjerne flere hundre pund - altså tusenvis av kroner.

Tidligere tilgang på billetter

Vanligvis legges fotballbillettene ut 6 uker før kampdatoen (kortere for videre spill i cuper), noe som gjør at det kan være vanskelig å planlegge en tur lang tid i forveien siden man ikke er garantert å få tak i billett man har råd til å kjøpe. Med pakkeløsninger kan man kjøpe for inneværende sesong allerede fra terminlisten er lagt ut. Vær oppmerksom på at kamper flyttes regelmessig etter tv-program og cup-avansement, så man bør har en del fleksibilitet rundt dagene man skal tilbringe i London.

Kun benytt offisielle kilder eller registrerte reisebyråer

De fleste klubbene har en eller flere samarbeidspartnere når det kommer til fotballpakker som inkluderer hotell og billetter. Nedenfor er et utvalg av offisielle kanaler:

  • Thomas Cook Sport Inkluderer Arsenal, Chelsea, Tottenham og West Hamreiser
  • Ving Norge (norsk underavdeling av Thomas Cook Sport) - tilbyr reiser til disse klubbene i London: Chelsea, Tottenham (i sammarbeid med den offisielle norske supporterklubben) og West Ham
  • Norske offisielle supporterklubbene til de største lagene arrangerer ofte fellesturer hvor man kan velge med hotell

Noen reisebyråer tilbyr også slike løsninger

Det er en del seriøse reisebyråer som selger slike pakkeløsninger. Her er det viktig å vite at de som regel kjøper billetter gjennom offisielle kanaler for så å inkludere disse i en fotballpakke. Da det ikke er lov med uorganisert videresalg av billetter, så inkluderes disse ofte "gratis" og man betaler ekstra for overnattingen. De fleste byråene som vi har testet har vært seriøse med tanke på at man får det man betaler for, men ofte til en pris som er litt mer enn det vi skulle ønske betale. En annen ting er at man bør holde seg unna byråer som ikke er registrerte eller forsikret, da disse i utgangspunktet ikke er helt seriøse.

Billigste løsning er å gjøre det selv, men mest sosiale er en fellestur

En pakkeløsning passer perfekt for de som reiser på første kamp (eller par første gangene) og ikke helt kjenner til framgangsmåtene eller byen. Fellesturer via supporterklubbene er en fantastisk og sosial måte å reise på, spesielt de familieturene som er ekstra godt tilrettelagt for de minste supporterne.

Bestill tidlig!

Man må bestille disse tidlig da de største kampene selges ut veldig kjapt!