Skavlan Innspilling i London
Gratis og god underholdning

De fleste av oss har sett Skavlan på tv mens vi koser oss med fredagstacoen, hvis du er litt heldig, kan du være med på innspillingen og oppleve Fredrik og hans gjester på nært hold.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Som publikummer hos Skavlan i London har du muligheten til å oppleve verdensstjernene snakke åpent om sitt liv. Det er også vanlig som vi kjenner fra tv-sendingen at det er en intimframføring fra en eller flere artister.

Neste Skavlan Innspilling i London

Neste innspilling er: Ingen innspilling er rapportert i London for øyeblikket.

Innspillingssted

Den neste episoden spilles inn ved ITV Tower like ved Waterloo stasjonen. KART OG VEIBESKRIVELSE TIL ITV TOWER

Påmelding: Først må man få billett: Hvordan får man billetter?

Selv om det er gratis å ta del i innspillingen, er de fleste innspillingene er som regel veldig populære og det er nødvendig å melde seg på i forkant. 

 • Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ditt navn + antall gjester du vil ta med og hvilket show (1 for ettermiddag eller 2 for kveldsshowet). I emnet fyller man inn "Audience". Man kan ta se begge showene.

Hva skjer under innspillingen?

Møt opp i tide og stå i kø

Når man har fått bekreftet plass som publikummer vil man få en bekreftelsesepost, med tidspunkt for når man må møte opp. Dørene åpner som regel 30-60 minutter før selve innspillingen starter, men det er faktisk smart å komme tidlig fram i køen for å få de beste plassene.

Hvis man står først i køen, gjør det ingenting hvor lang den er (gammelt jungelord fra London). Foto: Knut E. Henriksen

Vær lur - få bra plasser

Det er ofte at man får en ekstra ventepause etter at man har kommet inn i selve studiobygningen (hvis Skavlan er i godt humør, får man litt gratis kaffe/te/brus). Det kjipe med dette er at hvis man har hatt en god plass i køen fra starten av, kan man gjerne miste den nå, så man må passe på at man kommer i god posisjon til neste runde inn til selve studioet.

Ved å komme tidlig har man muligheten til å få de beste setene under innspillingen. Her er det John Legend som gjør seg klar på pianoet. Foto: Knut E. Henriksen

Oppvarming...

Når alle er kommet på plass inne i selve studioet er det tid for litt publikumsoppvarming. Dette er faktisk veldig vanlig for alle innspillinger med live publikum. Man får også instrukser om hvordan man skal le og reagere på forskjellige hendelser. Som foreksempel:

 • Stå og klappe og juble for gjestene som kommer inn
 • Le når det er noe morsomt (og siden det er en del svensker som er med i salen, så bruker de faktisk å si til disse at hvis de ikke forstår en spøk fra Skavlan, så skal svenske bare gjøre som oss norske og le.)
Et produksjonsmedlem gir instrukser til publikummere før selve innspillingen starter. Foto: Knut E. Henriksen

Alle disse småtingene kan virke litt rare og falske, men det er rett og slett bare for å få en bedre sending. I tillegg så kan vi nordmenn være litt innsluttede når det kommer til å slippe oss løs med jubel og latter (eller har jeg bodd for lenge i London nå?).

Tidligere show og gjester

Innspillingssteder:

Showet har blitt spilt inn ved flere forskjellige studioer, blant annet BBC i White City (vest-London) og nå sist ved ITV (Britisk tv-kanal) siden studioer ved Southbank.

Tidligere gjester

Skavlan er Skandinavias største og mest populære talk-show, noe som har ført til at de får de virkelig store personlighetene til sine show. Nedenfor er noen av de gjestene som har tatt del i innspillingene i London (Det er ofte her de spiller inn når de skal ha store gjester).

 • Adele
 • Prinsesse Madeleine fra Sverige
 • Fredsprisvinner Malala
 • Bill Gates
 • Robbie Williams
 • Bon Jovi
 • Magnus Karlsen (spilte faktisk sjakk med Bill Gates)
 • osv...

Bildegalleri