Hvor mye koster det å gå på musikal i London?

Prisnivået varerer fra £15 (150-60kr) opptil £70 (760-70Kr) til de mest populære tidene og showene.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Selv de av oss som egentlig ikke liker musikaler bør oppleve det minst en gang og hvem vet, kanskje man åpner øynene litt for disse showene? Det koster ikke så veldig mye hvis man bestiller på forhånd og er litt fleksibel med hvilke tidspunkt/dag man ønsker gå.

Helger og helligdager er dyrest

Det sier seg nesten selv at helgedager og helligdager er dyrest, men det er verdt å merke seg at det kan faktisk bli dobbelt så dyrt enn hvis man har muligheten til å gå på en ukedag. Noen av forestillingene har formiddagsmatineer som ofte er til halve prisen sammenlignet med fullpris billetter.

Bestill og sammenlign priser på forhånd

Man kan fort spare en tusenlapp med å sammenligne priser og kjøpe musikalbilletter på nett før man reiser, i tillegg sparer man mye mas og tid med at man slipper løpe rundt i byen på jakt etter billetter.

TIPS: Vi laster opp alle tilbud og billetter vi kommer over slik at dette kan gjøres raskt og enkelt, i tillegg til at vi oppgir priser og billetter for kjøp på hver enkelt forestillings profil side.

Pakketilbud med middag og forestilling

Det er også muligheter til å kjøpe ferdig oppsatte pakker som inkluderer middag og inngang til forestillingen. Her er det også muligheter til å spare en del penger hvis man finner en god "deal". De fleste restaurantene som tar del i disse, ligger som regel i umiddelbar nærhet av teateret slik at man ikke trenger bekymre seg for at man går glipp av første akt.

Tips til billigere billetter

For å få det meste ut av oppholdet i London bør man tenke litt på hvor mye penger man bruker for det kan fort bli ganske dyrt (selv når pundkursen er lav).

  • Bestill / kjøp billetter på forhånd
  • Sammenlign priser på forskjellige dager
  • Sjekk om det finnes noen tilbud tilgjengelige (kan gjøres med vår billettside for London)
  • Sjekk prisen på nett før man reiser og planlegger å kjøpe billetter fra "billettluker" som ligger rundt i hele sentrum