Konserter og musikkfestivaler i London 2017
Mange store band og artister kommer til byen i løpet av året!

Når de største av de største skal holde konsert, kan man banne på at de legger minst en av konsertene i musikkbyen London. I løpet av 2017 kan man ikke bare oppleve Justin Bieber og Ariana Grande, men storheter som Guns N´ Roses og Metallica (med Kvelertak) kommer også!

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Hold deg fast for i 2017 spiller flere av de største bandene og artistene på de mange konsertarenaene rundt i byen. Konsertene er sprett fra Wembley Arena og O2 Arena til mindre lokaler som Brixton Academy og Roundhouse i Camden.

Store og verdenskjente band i 2017

London er en av byene som alltid får de største artistene når de skal ut på turne eller utvalgte konserter, i år gjester alt fra Guns N´ Roses og Metallica (med Kvelertak!), til Robbie Williams og Anastacia.

Ariana Grande (O2 Arena - 25/26. Mai 2017)

Pop-ikonet Ariana Grande kommer også til London med sin "Dangerous Woman Tour" og har allerede solgt ut store O2 Arena i London. Det finnes dog noen billetter fra både GetMeIn og StubHub.

Billetter: GetMeIn (Ticketmaster selskap) // StubHub

Guns n' Roses (London Stadium - 16./17. Juni 2017)

Et av verdens mest populære rockeband starter på sin verdensturne i 2017 og selvfølgelig er London et av stoppestedene. Billettene selges via Ticketmaster og hvis konserten blir utsolgt kan videresolgte billetter kjøpes fra GetMeIn (et Ticketmaster selskap).

Billetter: GetMeIn (Ticketmaster selskap) // StubHub

The Stone Roses (Wembley Park - 17. Juni 2017)

De legendariske brit-popperne The Stone Roses kommer til London 17 Juni og spiller på Wembley. Billettene gikk fort til denne konserten, men er fortsatt noen ledige fra både StubHub og GetMeIn.

Billetter: GetMeIn (Ticketmaster selskap) // StubHub

The Killers (Hyde Park - 8. Juli 2017)

Hovedbandet i den siste, av seks, British Summer Time Hyde Park festivalen er The Killers. Billettene ble solgt ut med en gang, men noen billetter finnes fortsatt på GetMeIn og StubHub.

Billetter: GetMeIn (Ticketmaster selskap) // StubHub

Take That og All Saints (O2 Arena - 6.-12. Juni 2017)

To av verdens største boy/girl-bands kommer til O2 Arena (øst-London) i løpet av sommeren.

Billetter: GetMeIn (Ticketmaster selskap) // StubHub

Kraftwerk (Royal Albert Hall - 21./22. Juni 2017)

De første billettene til Royal Albert Hall forestillingene gikk under fem minutter fra Ticketmaster, men det er fortsatt noen billetter tilgjengelig fra StubHub (videresalgssted)

Billetter: StubHub

Metallica og Kvelertak (O2 Arena - 22./24. Oktober 2017)

Metallica tar med seg selveste Kvelertak på turne (eller var det motsatt?!)! Disse to superbandene skal spille på O2 Arena i sørøst-London og allerede utsolgt. Billettene fra Ticketmaster er utsolgt, men det finnes noen tilgjengelige fra videresalgssteder.

Billetter: StubHub

Festivaler i og rundt London 2017

Det skal sies at de aller største festivalene finner sted utenfor London, men det er et godt utvalg i og nærme byen også. Flere av disse har vi også listet i vår kategori om Festivaler og Feiringer i London.

We are FSTVL (May / Utenfor London)

Denne relativt nye festivalen (startet fem år siden) tilbyr for første gang camping som en del av arrangementet. Dette betyr at selv om det er et stykke utenfor øst-London, er det verdt å ta turen ut for en liten helgetur.

Høydepunkter: Craig David, Dizzee Rascal, Carl Cox og Basement Jaxx. (Nettside og komplett oppsett)

Billetter: StubHub

British Summer Time Hyde Park (Juli)

>Denne årlige festivalen har funnet sted i Hyde Park de fem siste årene og i år er den siste i rekken. Festivalen går av stabelen over to helger med et hovedband hver dag (Fredag, Lørdag og Søndag).

Trekkplastrene i år er Phil Collins (30 juni), Green Day (1 juli), Justin Bieber (2 juli GetMeIn og StubHub), Kings of Leon (6 juli), The Killers (8 juli) og Tom Petty & The Heartbreakers (9 juli).

LoveBox (Juli)

Denne uhøytidelige og populære festivalen starter fredag 14 juli og avslutter dagen etter, lørdag 15 juli. LoveBox er et rimelig alternativ og finner sted i Victoria Park i Hackney øst-London. NB: Hipster alert!

Billetter: GetMeIn // StubHub

Beste/populære steder for å kjøpe billetter til konserter i London

  • Ticketmaster er leverandør til de aller største konsertene og man bør kjøpe billetter når de legges ut for salg for å ha sjanse til bra ordinærpris billetter.
  • GetMeIn er et datterselskap av Ticketmaster hvor man kan kjøpe og selge billetter man ikke skal bruke. Her er det mulig å få billetter til utsolgte arrangementer, dog til en litt dyrere pris enn utsalgspris.
  • StubHub er en annen velkjent videresalgssted for billetter til alt fra konserter til sportsarrangementer. Godt alternativ når vanlige billetter er utsolgte.

Bildegalleri