Harry Potter and the cursed child Billetter og informasjon om teaterforestillingen

Harry Potter and the cursed child
 
0.0
 
0.0 (0)

Dette er en teaterforestilling (ikke musikal) fra J.K. Rowlings magiske Harry Potter verden. Hvis man er heldige nok til å få tak i billetter vil man virkelig oppleve teater i høy klasse. Foreløpig taes det bestillinger fram til slutten av 2017, så man har litt tid til å få dette med seg.

Les mer...
Åpningstid idag
14:00 - 22:30
Regn med å betale
£15 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
Palace Theatre Shaftesbury Avenue, W1D 5AY - London
 • Leicester Square
 • vest-London
 • West End
 

Kontaktinformasjon

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
14:00 - 22:30
Onsdag
14:00 - 22:30
Torsdag
19:30 - 22:30
Fredag
19:30 - 22:30
Lørdag
14:00 - 22:30
Søndag
13:00 - 21:30

Ingen forestillinger på mandager og tirsdager. Onsdager, lørdager og søndager er det to forestillinger med Episode 1 klokken 14:00 (klokken 13 på søndag) og episode 2 klokken 19:30 (18.30 søndager) Torsdag og Fredag er det kun en forestilling klokken 19.30
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
 • Jul og Nyttår
 • Sommer
 • Vinter

Filter

Passer for
 • Barn
 • Familien
 • Førstegangsreisende
 • Kvinner
 • Londonkjennere
 • Menn
Norlonfilter
 • Ikke væravhengig
 • Populært for turister
Har / er
Berømt / Kjent
Underkategorier Show og Forestillinger

Aldersgrense og Dresskode

Aldersgrense
Ingen Aldersgrense
Dresskode
Ingen Dresskode (Casual)

Prisinformasjon

Ekstra Prisinformasjon
Forhåndsbestlilling Nødvendig
Prisnivå
££
Pris fra
£15 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Pris fra (Barn)
£15 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Selv om prisene starter fra £15 bør man forvente å måtte kjøpe billetter til rundt £35 da de billigste billettene går unna veldig raskt.

Billettinformasjon

Tlf. Billettkontor
+443303334813
Med Friday Fourty er det mulig å få kjøpe billige billetter til påfølgende uke, det selv om det er utsolgt via andre kanaler! Det man må gjøre er å gå til https://www.harrypottertheplay.com/ticket-information/#tickets-bottom-section og vente til nedtellingen når 0 (skjer klokken cirka klokken 1 på hver fredag) og det kommer opp en Kjøp Nå knapp. Deretter blir man plassert i en virtuell kø og man blir trukket hvis man er heldig til å kjæpe disse billige billettene.

Vurderinger

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse og bilder

De aller aller fleste av oss har hørt om bøkerne og filmene til JK Rowling om Harry Potter og gjengen, men vet du at det også er en helt ny teaterforestilling i West End av London? Forestilllingen er en av de aller mest populære for tiden så hvis man har lyst å få med seg dette bør man kjøpe billett tidlig for å i det hele tatt ha mulighet til å få billetter!

To deler

Selve forestillingen er fordelt over to forestillinger så man må kjøpe enten en samlebillett som inkluderer begge showene, eller at man kjøper disse hver for seg. Hvis man skal være i London for en kortere periode kan man se begge på en dag hvor man har mulighet til å få seg noe å spise i mellom showene.

Billige billetter og man må kjøpe på forhånd

Harry Potter er virkelig et fenomen over hele verden og dette gjør at billetter til disse forestillingene i Palace Teateret i West End av London går unna raskere enn varmt hvetebrød, så her bør man forhåndskjøpe så tidlig som mulig.

Hvis man ikke har fått billett eller det er utsolgt, er ikke alt håp ute da man kan kjøpe billetter via Friday Forty hvor man kan kjøpe veldig bra billetter til både del en og to til reduserte priser (£20 per del). Alt man trenger gjøre er å gå til den offisielle nettsiden og rulle ned til Friday Forty seksjonen hvor det er en liten nedtelling.

Når denne nedtellingen når ned til 0, på fredager klokken ett, kommmer det opp en boks med Bestill nå. Deretter trykker man på denne og man blir automatisk stilt i en elektronisk kø hvor det gjøres en trekning blant alle som er i køen som får muligheten til å kjøpe billetter.

Man bør ha kortdetaljer og slikt klart tilfelle man blir trukket ut så man får kjøpt billetter før tiden går ut og disse blir gjort tilgjengelig for noen andre.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

Palace Theatre Shaftesbury Avenue
W1D 5AY
 • Leicester Square
 • vest-London
 • West End

Nærmeste tube/tog-stasjon:

Leicester Square

Teateret ligger litt nord for Leicester Square stasjonen (5 min gange) eller rett sør for Tottenham Court Road (7 min gange). Ellers er det midt i West End av London (det som vi nordmenn ofte kaller for sentrum) Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten