Camden Market ikke bare ett - men flere markeder i samme slengen

Det første markedet man treffer på veien nordover fra stasjonen, viktig å vite at det finnes mye mer etter dette!
 
4.0
 
0.0 (0)

Selv om Camden Market ikke er så populært som det var tidligere, er det fortsatt umenneskelig mye folk her i helger og helligdager og man finner utrolig mye kult her (selv om prisene kanskje er blitt litt "turistete").

Les mer...
Åpningstid idag
10:00 - 19:00
Prisnivå
££
Adresse
215-216 Chalk Farm Road, NW1 8AA - London
 • Camden
 • nord-London
 

Kontaktinformasjon

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
10:00 - 19:00
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 19:00
Søndag
10:00 - 19:00

Åpningstidene til de forskjellige bodene og butikkene varierer, men en generell pekepinn på at de stenger rundt klokken syv er bra å forholde seg til.
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
 • Jul og Nyttår
 • Sommer
 • Vinter

Filter

Passer for
 • Barn
 • Familien
 • Førstegangsreisende
 • Kvinner
 • Menn
 • Party / Fest
Norlonfilter
 • Dameparkering
 • Populært for turister
Har / er
 • Atmosfære
 • Berømt / Kjent
 • Underholdning

Aldersgrense og Dresskode

Aldersgrense
Ingen Aldersgrense
Dresskode
Ingen Dresskode (Casual)

Prisinformasjon

Prisnivå
££

Vurderinger

Skribentomtaler

1 reviews

Snittrangering 
 
4.0
Verdi for Pengene 
 
4.0  (1)
Utvalg 
 
4.0  (1)
Beliggenhet 
 
4.0  (1)
Snittrangering 
 
4.0
Verdi for Pengene 
 
4.0
Utvalg 
 
4.0
Beliggenhet 
 
4.0

Skuffer ikke

Drar som regel til Camden når det skal handles julegaver eller hvis man skal treffe venner for en kveld ute på byen med bra live musikk. Blir fort veldig mye folk i området men det er såpass stort at det går greit og man har alltids en mulighet til å teste noe nytt. Her kan man ha på seg stortsett hva man vil, men har kommet hit etter jobb med dress en gang og da ble man faktisk sett litt rart på:)

Var denne omtalen til hjelp? 

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse og bilder

De fleste tror at det er kun et marked i Camden, men i virkeligheten er det faktisk hele området og flere markeder som regnes som Camden Market. Dette gjør også at man må regne med å bruke en hel dag her oppe hvis man skal ta turen.

Illustrasjonsbilde av noen av butikkene
Illustrasjonsbilde av enda flere av butikkene man kan finne her.
Butikkfasadene i camden er mye kulere enn de man vanligvis finner i Oxford Street
Fargerik bro med skiltet til Camden Lock markedet

Mistet en del av ryktet - men fortsatt like folksomt og bra

Selv om hipsterne velger og de "kule" kanskje velger andre markeder og områder når det skal oppleves og shoppes fra boder og alternative butikker, så er Camden fortsatt et godt alternativ til shopping og sightseeing. Området består av en hel haug med butikker man ikke finner på Oxford Street, barer og rockesteder slynger seg som perler på en snor og hvis man liker "people-watching", ja da kan man kose seg i flere timer på en av de mange restaurantene og barene som ligger hulter til bulter mellom bygningene.

TIPS: Når man kommer ut av stasjonen og går nordover (oppover) får man første marked på høyresiden ganske raskt. Selv om skiltet skriker ut: Camden Market, så er det ikke det eneste markedet her - mange flere hvis man fortsetter opp gaten noen hundre meter.

Utvalgte markeder

Som nevnt ovenfor så består markedet av flere små og store markeder. Nedenfor er et par av våre favoritter:

Camden Lock Market - markedet som ligger ved kanalen

Her finner man en rekke forskjellige matboder og butikker. Selve markedet ligger på nordsiden av kanalen på begge sidene av Chalk Farm road. Det er en veldig fin gåtur fra her til Little Venice hvor man blant annet går forbi Regents Park og London Zoo som anbefales (tar et par timer, så bør gjøres når man kommer til Camden eller hvis man har energi etter shoppingen).

Stables Market

Dette markedet ligger i gamle staller og er en del av Camden Lock Market så det er lett å få øye på disse (ett nivå ned fra hovedveien). Her finner man ikke vanlige kjedebutikker da de har regler mot at disse ikke har lov til å ha utsalgssteder eller boder representert. Cyberdog og The Black Rose er to av de mest populære butikkene som selger klær og tilbehør til henholdsvis Gother og de som liker cyber-style klær.

Electric Ballroom

Egentlig en nattklubb som åpnet dørene i 1950, men på dagtid på helgene fungerer det også som et innendørs marked hvor man kan kjøpe importerte rariteter og designer produkter fra uavhengige designere.

Mye mer enn bare markeder

Siden Camden er kjent for sitt alternative miljø og markeder har det tiltrukket seg et svært verdifult rykte som handleområde, så butikkene som ligger her gjør virkelig en innsats for å både passe inn og konkurrere om kundene.

Det er ikke bare markedene som er verdt et besøk, butikkene gjør en innsats for å skille seg ut både når det kommer til fasaden og hva de selger.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

215-216 Chalk Farm Road
NW1 8AA
 • Camden
 • nord-London

Nærmeste tube/tog-stasjon:

Camden Town

Camden Town stasjonen ligger midt i smørøyet for å oppleve Camden generelt også hvis man skal shoppe i området på de forskjellige markedene og bodene. Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten