Queen's Park Gode sportsmuligheter i nordvest

Knut tester golfen i parken.
 
3.6
 
0.0 (0)

Dette er en lite kjent park som har svært mange aktivitetsmuligheter, blant annet bordtennis, golf, tennis og fotball. Her er også noe å gjøre for de minste, med nye lekeapparater.

Les mer...
Åpningstid idag
07.00 - 20.00
Regn med å betale
£5 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
Queen's Park Public Open Space, W10 - London
nordvest-London
 

Kontaktinformasjon

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
07.00 - 20.00
Mandag
07.00 - 20.00
Tirsdag
07.00 - 20.00
Onsdag
07.00 - 20.00
Torsdag
07.00 - 20.00
Fredag
07.00 - 20.00
Lørdag
07.00 - 20.00
Søndag
07.00 - 20.00

Åpningstiden varierer i henhold til tid på året og når det blir lyst/mørkt.
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
Sommer

Filter

Sted / Bygning
Park / Uteområde
Passer for
 • Barn
 • Familien
 • Førstegangsreisende
 • Hund
 • Kvinner
 • Londonkjennere
 • Menn
 • Par
 • Utdrikningslag
Norlonfilter
 • Manneparkering
 • Mindre turistete
Fasiliteter
 • Alkohol Tillatt (Medbrakt)
 • Ballspill Muligheter
 • Bordtennis
 • Golfbane (9-hull)
 • Tennisbane

Prisinformasjon

Prisnivå
£
Pris fra
£5 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Det koster så lite som £5 for en runde med 9-hulls golf, som inkluderer ball og 3 golfkøller. PS: Det er kun park-golf kvalitet på banen og passer best til utdrikningslag eller et like golf lag med venner, hvor det sosiale er i førersetet.

Vurderinger

Skribentomtaler

1 reviews

Snittrangering 
 
3.6
Verdi for Pengene 
 
4.0  (1)
For Barn 
 
3.5  (1)
For Familien 
 
3.5  (1)
For Kvinner 
 
3.5  (1)
For Menn 
 
3.5  (1)
For Par 
 
3.5  (1)
Snittrangering 
 
3.6
Verdi for Pengene 
 
4.0
For Barn 
 
3.5
For Familien 
 
3.5
For Kvinner 
 
3.5
For Menn 
 
3.5
For Par 
 
3.5

Aktivitetspark i nordvest

Nok en perle man ikke finner i turistbøker og guider over London. Denne parken er veldig godt tilrettelagt for hele familien og er perfekt for fine sommerdager i parken. Selv om golfbanen ikke er av spesielt høy kvalitet, så er det bare en fordel da det gjør det morsomt for hele reisefølget. Ta med bordtennis racket og ball, det er to utendørs bord som er gratis å benytte, i tillegg til at de er ganske bra skjermet for vær og vind så man får spilt bra her. Hvis man skal spille tennis bør man ringe å bestille dette på forhånd (ikke nødvendig for golfen).

Var denne omtalen til hjelp? 

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse og bilder

Det er ikke lenge siden vi ble gjort oppmerksom på denne parken, og det er den perfekte park hvis man ønsker å gjøre mer enn å kose seg med en god bok eller en piknikk. I tillegg til alle disse sportsaktivitetene, så finner man en koselig del av parken med paviljong hvor det er live musikk hver søndag igjennom sommeren.

Kart over selve Queen's Park
Louice svinger fra første tee

Sport og andre aktiviteter

Queen's Park er en ganske liten park (12 hektar), men den ligger bare et par steinkast fra Notting Hill og Londons beste vestkant. Selv om parken er ganske liten hvis man sammenligner med Hyde Park, så er den full av muligheter, da spesielt hvis man vil være litt mer aktiv ute i godværet.

Lekeplass for de minste

Da parken er drevet som en veldedighet, og lokalmiljøet er flinke til å støtte opp om denne parken, så er det lagt veldig godt til rette for barn i alle aldre og man har tilgang til en veldig populær og godt utstyrt lekeplass. Her er det til og med et lite "plaskebasseng" som barn kan bruke på varme sommerdager i perioden mellom slutten av mai til første søndagen i september.

Golf

Selv om det ikke er de mest utfordrende hullene og greenen kan være litt rufsete, en golfdag i Queen's Park er svært trivelig.

I parken finner man en av de mest sentrale golfbanene i London, og da snakker vi ikke minigolf. Selv om parken er ganske liten, har de funnet plass til en 9 hulls pitch & putt golfbane. Det vil si at det er 9 hull og de fleste er par 2. Kvaliteten på banen er faktisk ikke så veldig ille hvis man ser bort ifra at greenen kunne vært bedre. Men hvis man er ute etter en liten runde i godt selskap, så er det absolutt et godt alternativ. Man behøver ikke å bestille golfbanen på forhånd, da man bare møter opp og spiller. Det kan være ganske mange spillere i helgene når det er fint vær, men hvis man har godt tid og tar med litt snacks, så går det veldig bra.

For en enkel 9 hulls-runde koster det £5 per person, og ett par pund i depositum for å leie golfkøller (utvalget er heller dårlig og man får en putter og en 8'er eller 9er.

Tennis og bordtennis

 Inne i parken finnes det to bordtennisbord som det er gratis å bruke hvis man har med racketer og bordtennisball. Selve bordene er skjermet for vind fra to sider, så selv om det er litt vind kan man få i gang et par bra kamper.

 Det er hele seks tarmac tennisbaner i Queen's Park som er veldig populære i sommermånedene. Hvis man har muligheten til å stikke innom, så anbefales det å ta turen innom parken for å forhåndsbestille tiden man ønsker å spille. Man kan ikke bestille over telefon og man må gjøre det i resepsjonen til tennisbanen. Det er mulig å spille uten å ha bestilt tid, men det avhenger at det er ledig, eller at man setter seg på listen til neste ledige tid.

Utdrikningslag i en park?

Hvis det er en gruppe som i utgangspunktet er aktive, blir det dumt å bare løpe dritafull mellom strippeklubber og fotballkamper, spesielt da det finnes parker som dette. I og med at man kan ta med alkohol i parkene, så er det en perfekt start på dagen å kunne spille både bordtennis, tennis og golf, men samtidig kose seg med en øl eller to.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

Queen's Park Public Open Space
W10
nordvest-London

Nærmeste tube/tog-stasjon:

Queen's Park

Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten