WWT London Wetland Centre En perle for natur og dyre elskere rett ut døren i London.

Flott park med dammer, dyr, blomster og trær
 
4.0
 
0.0 (0)

Når man går rundt i våtlandskapet (det er godt tilrettelagt for besøkende, så man trenger ikke støvler eller vanntette sko) er man så langt fra storbymas som man bare kan komme, selv om man bare er en liten buss/sykkeltur unna. Veldig godt tilrettelagt for hele familien, tilogmed for rullestol og barnevogner. Billettprisen er rett over en tier, og man støtter et viktig og bra prosjekt.

Les mer...
Åpningstid idag
09:30 - 19:00
Regn med å betale
£13.1 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
Queen Elizabeth's Walk, Barnes, SW139WT - London
 • Barnes
 • Putney
 • Roehampton
 

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
09:30 - 19:00
Mandag
09:30 - 19:00
Tirsdag
09:30 - 19:00
Onsdag
09:30 - 19:00
Torsdag
09:30 - 19:00
Fredag
09:30 - 19:00
Lørdag
09:30 - 19:00
Søndag
09:30 - 19:00

Senteret åpner hver dag klokken 9.30, men stengetiden avhenger av når det blir mørkt, så en god pekepinn er like etter klokken seks.
Passer for sesong
 • Jul og Nyttår
 • Sommer
 • Vinter

Filter

Passer for
 • Barn
 • Kvinner
 • Londonkjennere
 • Menn
 • Par
 • Romantikk og Date
 • Rullestolbrukere
Norlonfilter
Mindre turistete
Har / er
Utsikt
Fasiliteter
 • Kafe
 • Suvenirbutikk

Aldersgrense og Dresskode

Aldersgrense
Ingen Aldersgrense

Prisinformasjon

Ekstra Prisinformasjon
Tilgjengelig i Døren
Prisnivå
£
Pris fra
£13.1 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Pris fra (Barn)
£7.2 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Man kjøper billetter direkte i døren når man kommer til WWT London Wetland Centre og trenger ikke forhåndsbestille disse.

Vurderinger

Skribentomtaler

1 reviews

Snittrangering 
 
4.0
Verdi for Pengene 
 
5.0  (1)
For Barn 
 
4.0  (1)
For Familien 
 
4.0  (1)
For Kvinner 
 
3.5  (1)
For Menn 
 
3.5  (1)
For Par 
 
4.0  (1)
Snittrangering 
 
4.0
Verdi for Pengene 
 
5.0
For Barn 
 
4.0
For Familien 
 
4.0
For Kvinner 
 
3.5
For Menn 
 
3.5
For Par 
 
4.0

Fantastisk for naturelskere

Wetland senteret er et rart lite område som ligger litt øst fra Putney/Fulham/Roehampton og rett sør for Hammersmith. Vi hadde ikke så veldig høye forventningene til hvilke fugler og hva man skulle se, men det var en veldig positiv opplevelse, og godt tilrettelagt for barnefamilier. Det er faktisk her mange av trekkfuglene stopper på sine reiser nord/sør, i tillegg er det fugler fra andre verdensdeler i tilrettelagte områder. Hvis man er ute på gåtur langs elven er det et fint stopp på veien å ta turen innom (godt skiltet fra Themsen).

Var denne omtalen til hjelp? 

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse og bilder

En ukjent perle for oss som liker natur og dyr, det beste av alt er at det er relativt sentralt i byen, 15 min fra Hammersmith eller 30 min fra Chelsea. Man trenger ikke være profesjonell fuglekjenner, her er nemlig plassert ut informasjonskart hvor det står alt man trenger vite om fuglene. I tillegg til dette så finnes det fuglebøker i alle fugletitterhusene.

Louice sjekker ut fuglene fra en av fugletitter boksene

Fugler og otere i perfekt harmoni

Wetland senteret ligger 5 minutter med buss fra Putney eller 15 minutter med buss fra Hammersmith (Hvis du er heldig og studerer ved Roehampton universitetet, så er det kun en kjapp gåtur til denne naturperlen sentrum av London. Parken er også merket langt Themsen, slik at et besøk her kan godt samkjøres med en sykkel/gåtur langs elven. Det er veldig gode parkeringsmuligheter for både biler og ikke minst sykler (husk å ta med lås). Buss nr. 391 stopper utenfor inngangen til fugleparken.

Parken er et tilrettelagt våtområde hvor fugler som enten overvintrer eller stopper her når de trekker til/fra sørligere sommersteder. Siden åpningen har det blitt observert over 200 forskjellige fuglearter her. I tillegg til dette finnes det noen fugler som er plassert her i naturlige omgivelser.

Perfekt for småbarn og romantisk gåtur

Denne fugleparken er veldig populært for barn og voksne i alle aldre, og hele parken er tilrettelagt for rullestol og barnevogner, slik at det ikke er noe hinder for hele reisefølget. Det er en veldig beroligene opplevelse å rundt i parken, og det er veldig fint for en liten romantisk gåtur.

Parken er veldig godt tilrettelagt for barn, hvor det også er temadager satt for de minste, disse kan inkludere rebusløp, skattejakt osv.

Tilrettelagt for fugletittere

Selv om det regner så trenger ikke en tur hit bli en så våt fornøyelse hvis du er en fugletitter/fotograf, stedet er nemlig tilrettelagt med flere fugletitterhus, hvor alle har vinduer i alle retninger som kan åpnes, og noen er faktisk over flere etasjer.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

Queen Elizabeth's Walk, Barnes
SW139WT
 • Barnes
 • Putney
 • Roehampton

Nærmeste tube/tog-stasjon:

Barnes

Hvis man føler for å få ekstra mye frisk luft og se London fra en annen side enn bare trafikk og asfalt, anbefales det å ta undergrunnen til Putney Bridge (District Line) og gå langs Themsen til Wetland senteret. Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten