Tower Bridge er den fine brua. Forvirret? Det er mange andre også!

Bilde tatt fra båt på Themsen
 
0.0
 
0.0 (0)

Trodde du at den fine / kjente brua het London Bridge? Du er ikke alene, og det er mange tusen turister som hver uke tar feil av disse to. Men det gjør egentlig ikke så mye, da disse ligger kun en kort gåtur fra hverandre, og man har faktisk fin utsikt til Tower Bridge fra den mer navnekjente naboen.

Les mer...
Åpningstid idag
10:00 - 17:30
Regn med å betale
£9 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
Tower Bridge, SE1 - London
sørøst-London
 

Kontaktinformasjon

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
10:00 - 17:30
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 17:30
Lørdag
10:00 - 17:30
Søndag
10:00 - 17:30
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
  • Jul og Nyttår
  • Sommer
  • Vinter

Filter

Sted / Bygning
Historisk Bygning
Passer for
  • Barn
  • Førstegangsreisende
Norlonfilter
Populært for turister
Har / er
Utsikt

Prisinformasjon

Ekstra Prisinformasjon
Forhåndsbestlilling Nødvendig
Prisnivå
£
Pris fra
£9 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Tower Bridge Experience er også inkludert i LondonPasset, hvor man kan spare mye penger på å kjøpe en billett for mange attraksjoner og severdigheter.

Billettinformasjon

Vurderinger

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse og bilder

Tower Bridge er faktisk den kjemte broen fra bilder og historier, men det er faktisk naboen, London Bridge som får all æren og som turister har lyst å ta bilde av.

Hvis man er (hobby)fotograf, bør man ta turen til Tower Bridge til alle døgnets tider gjennom hele året. Lys, traffik, vannstand osv. er alt med på å endre atmosfæren rundt denne historiske brua
Hvis man er (hobby)fotograf, bør man ta turen til Tower Bridge til alle døgnets tider gjennom hele året. Lys, traffik, vannstand osv. er alt med på å endre atmosfæren rundt denne historiske brua.

Tower Bridge er en av de mest imponerende structurene i hovedstaden og har ruvet majestetisk over Themsen siden 1894. Selv om kanskje mange tror at broen er en turistattraksjon, er den faktisk en svært travel bro for daglige pendlere.

Når broen ble bygget var det den eneste krysningen over Themsen og selve designet ble valgt blant over 50 forskjellige forslag.

Tower Bridge Experience eller se utenfra

Broen er fantastisk når den blir opplyst på kvelden og kan virke litt "kjedelig" på en grå dag, men hvis man har lyst å ta turen og se broen på nært hold - da er det anbefalt å benytte seg av en "opplevelse", koster £8 for voksen, eller hvis man planlegger mye sightseeing og attraksjoner så er den også inkludert med London Passet.

Lett å bli forvirret

Det er ganske lett å bli forvirret om hva som er den berømte/kjente broen. For det første lærer man en sang om en bru som faller ned, og så ser man flotte bilder av en nydelig og historisk hengebru i London, ja da legger man to og to sammen, vips har man forvirret seg selv.

PS: Man har faktisk veldig god utsikt til Tower Bridge fra nabobrua og man kan få enda bedre bilder herifra, så det er ikke helt feil å gå til denne for å få nye/andre vinkler på sine bilder. Dessuten er Borough Market rett ved her, så man kan gjøre flere ting samtidig.

Hvis man kjøper billett (eller allerede har et London Pass, kan man få oppleve og lære mer om historien og hvordan den fungerer, via Tower Bridge experience.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

Tower Bridge
SE1
sørøst-London

Nærmeste tube/tog-stasjon:

  • London Bridge
  • Tower Hill


Tower Bridge blir faktisk forvekslet med nabo-broen London Bridge, men man kan få med seg begge broene ved å benytte seg av London Bridge Station og spasere langs Themsen. Ved å benytte seg av denne ruten får man fin utsikt langs elvebredden og man passerer krigsskipet HMS Belfast like før Tower Bridge. Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten