Hopp på/av sightseeing buss i London
Ikke ment som transport, men som en sightseeing guide

Disse turistbussene er egentlig ganske bra når det kommer for førstegangsreisende til London, man får en guidet introduksjon til de mest kjente severdighetene og man kan benytte de som en del av transporten for en "turistdag", eller gjøre det til en slags "hurtigguide" hvor man kun stopper ved de landemerkene/severdighetene man virkelig vil se.

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Disse turistbussene er en fin måte å få med seg de turistete severdighetene i tillegg til å få bedre forståelse av historien bak kjente landemerker. Billetten inkluderer bruk for en kalenderdag på fem forskjellige ruter og 60 forskjellige stopp.

Ruter for turistbussen

Eksemplet nedenfor er for Golden Tours (benyttet med LondonPasset) turistbussene ruter kan variere i henhold til hvilke selskaper man velger.

Blå rute (The Essential Tour) dekker de fleste hovedlandemerkene i sentrale London. Inkluderer engelsktalende guide og kjører rundt blant annet:

Rød rute (The Classic) inkluderer alle hovedseverdighetene og besøker museumskvarteret (London's Museum Quarter) hvor en stor del av de beste museumene holder til (de har gratis inngang de fleste).