Secret Studio London Flykt i tide!

Logobilde for Secret Studio London (Ikke noe mer spennende enn det)
 
0.0
 
0.0 (0)

Når døren blir låst har man kun 60 minutter til å løse de djevelske gåtene og komme seg ut. Her er det viktig å holde seg kald og rolig så man unngår å havne i klipperommet.

Les mer...
Åpningstid idag
10:00 - 01:00
Regn med å betale
£22 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Adresse
Secret Studio, Museum Street, WC1A 1JT - London
Holborn
 

Åpningstider og Sesong

Åpningstid i dag
10:00 - 01:00
Mandag
10:00 - 22:30
Tirsdag
10:00 - 22:30
Onsdag
10:00 - 22:30
Torsdag
10:00 - 22:30
Fredag
10:00 - 01:00
Lørdag
10:00 - 01:00
Søndag
10:00 - 22:30
Åpent hellidager (Bank-holidays)?
Ja
Passer for sesong
 • Sommer
 • Vinter

Bordbestilling

Bordbestilling
Nødvendig
Betalingen gjøres via PayPal, men man kan betale som gjest og betale med vanlig kort (visa osv), da velger man ‘Check Out as a Guest’

Filter

Passer for
 • Førstegangsreisende
 • Kvinner
 • Menn
 • Party / Fest
 • Utdrikningslag
Norlonfilter
 • Ikke væravhengig
 • Mindre turistete
Har / er
Hipp og Kul

Aldersgrense og Dresskode

Aldersgrense
16
Man kan være lag på tre til seks personer og aldersgrensen er satt til 14 år (en må minst være 16 hvis man er en ungdomsgruppe).
Dresskode
Ingen Dresskode (Casual)

Prisinformasjon

Ekstra Prisinformasjon
Forhåndsbestlilling Nødvendig
Prisnivå
££
Pris fra
£22 (0Kr)
1 GBP er 0 NOK pr
Prisene starter fra £22 (rundt 200-lappen) per person mandag til fredag før klokken 18.00, og £27 (270-ish kroner) etter klokken seks og i helger. Hvis man er et lite lag må man betale £15 (150kr) ekstra for et lag.

Billettinformasjon

Vurderinger

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen

Beskrivelse

Under fortauet midt i London ligger et hjemsøkt filmstudio hvor man har en time på seg til å løse gåter for å komme seg ut. Secret Studio, like ved British Museum, er et såkalt “escape room” hvor målet er å komme seg ut før tiden er ute og har tre forskjellige nivåer (starter på vanskelig!)

Hva er det egentlig?

Secret Studio er et hovedkvarteret for det fiktive filmselskapet “Secret Studio Films”. Lokalene og interiøret er tilrettelagt for å se ut som et gammelt studio fra 70-tallet.

Når man starter “spillet” blir man som nevnt låst inne i studioet og man må løse forskjellige gåter underveis for til slutt å komme seg ut (ikke helt uten overraskelser og et par skremmende øyeblikk).

Forskjellige vanskelighetsgrader

Det er tre forskjellige vanskelighetsgrader hvor det faktisk starter på “Difficult” (vanskelig), deretter “Impossibly Difficult” (umulig) og “The Sequel” (Fortsettelsen) for de som har gjort samme opplevelse tidligere.

Det bør nevnes at Secret Studio oppgir at under 50% klarer å rømme ved første forsøk.

Varighet: Tar lang tid?

Hele opplevelsen tar rundt en og en halv time (90 minutter), hvor 60 av disse er satt av til å løse oppgavene og bevege seg rundt.

Hvem passer dette for?

Man kan være lag på tre til seks personer og aldersgrensen er satt til 14 år (en må minst være 16 hvis man er en ungdomsgruppe). Dessverre er denne opplevelsen ikke tilrettelagt for rullestolbrukere:/

Generelle ting som kommer godt med er at man bør kunne lese og snakke engelsk, og minst en av lagmedlemmene bør har relativt godt syn (kan ikke røpe mer enn som så). I tillegg er det ganske trangt til tider og “skumle” effekter, så hvis man har helseårsaker (eller andre årsaker) til at dette ikke er bra, bør man bør gi beskjed om dette når man melder seg opp.

Kart, adresse og veibeskrivelse

Adresse

Secret Studio, Museum Street
WC1A 1JT
Holborn

Nærmeste tube/tog-stasjon:

 • Holborn
 • Tottenham Court Road


Secret Studio ligger et par minutters gange fra Tottenham Court Road og Holborn stasjonene, eller rett og slett gangavstand fra de populære områdene rundt. Klikk for å se hva som er i nærheten
Bytt Start/Slutt

I nærheten