Fotballspilling med nordmenn
Spiller du fotball? Bli med på våre lag!

Lyst å spille fotball? Bli med å hold deg i form og ha det morro sammen med andre nordmenn (og internasjonale venner) stortsett hele året (bortsett fra når det er veldig kaldt!!).

Skrevet av Norlon Norlon     |   Sist Oppdatert:   |   Publisert:

Dette er en tradisjon som sjømannskirken startet med for flere år siden. Det er fortsatt kirken som driver mesteparten av det administrative rundt spillingen, men både Norlon, Finlon og den finske sjømannskirken er med på å rekrutere spillere.

"Kick off" rundt klokken syv (19.00)

Igjennom sommeren så starter vi "treningen" klokken syv hver tirsdag, og vi samles utenfor inngangen til parken ved Lower Road og Jamaica Road (se kart og veibeskrivelse nederst i artikkelen). I parken betaler vi ingenting, bortsett å ta med god sportsånd og godt humør.

Vintersesongen spilles ved Bacons college ved Canada Water

Når mørket har senket seg og det er nødvendig med kunstig lys, så spiller vi på en av banene ved Bacons college. Her er det også dusjmuligheter. Siden det koster en del å leie baner her, så må vi alle betale et par pund per trening, men det er stortsett ikke mer enn £2-3 per gang.

Mixed Vikings

Vårt uoffisielle navn er Mixed Vikings. Grunnen til dette er at vi er spillere (både gutter og jenter) hovedsakelig fra de nordiske landene, i tillegg til flere andre land rundt i verden. Man trenger ikke være norsk for å spille. Ikke at vi trenger å skrive det - men det er selvfølgelig mulig for jenter å være med!! Hvis du har noen internasjonale venner som har lyst, så er det bare å ta de med!

Meld deg på, så det blir trening!

Det er sjømannskirken som står for det administrative og fotballansvarlig  sender ut en epost i dagene før hver trening for å sjekke hvor mange som er interresert, hvis det ikke er nok så blir det dessverre ingen spilling, så det er svært viktig at du sier ifra om du kommer. PS: Det er litt kjipt hvis du sier at du skal komme og du ikke kommer.. Har gjort det selv et par ganger, og det er ikke så trivelig hvis det ikke er nok hvis man ikke stiller.

Du kan også si ifra om du kommer på facebook oppdateringen i gruppen vår, så melder vi ifra om alle.